Appels

Gratis workshop ‘Sponsorwerving’ tijdens Event09, april 2009

CommGres is benaderd door Congreswereld.nl om als spreker op te treden tijdens Evenement 2008. Marga Groot Zwaaftink, directeur van CommGres, geeft een gratis te bezoeken workshop, over sponsorwerving bij congressen.

Het binnenhalen van sponsors is een vak apart. Goede sponsors bieden extra exposure voor uw congres, inkomsten en verlaging van risico’s. Ze vragen daarnaast aandacht en energie. In deze workshop hoort u hoe u de werving doeltreffend opzet, welke afwegingen u dient te maken en de voor- en nadelen van sponsors. Na afloop ontvangt u een checklist waarmee u de volgende dag direct aan de slag kan.

De sessies worden in het workshop theater – op het MeetingPlace themaplein – gegeven, zodat u niet van de beursvloer af hoeft om een sessie bij te wonen. En u kunt gewoon binnenlopen, maar vol=vol.

Over CommGres congresorganisatie
Het is onze passie om ‘congressen met impact’ te realiseren. Dus zijn we nadrukkelijk de ambassadeurs van onze opdrachtgever én de deelnemers! Dit doen wij sinds 2004.

Het onderscheidende punt zit in de combinatie van inhoudelijke congreskennis, specifieke know-how van congres marketing en perfecte logistieke uitvoering.

Kortom:

  •  Inspireren in hoofd én hart
  •  Een volle zaal met deelnemers
  • Binnen uw begroting