Rome

CommGres wint pitch Club of Rome

Na zorgvuldige selectie heeft de  Club of Rome gekozen voor CommGres congresorganisatie als haar bureau. Samen zijn zij al volop aan de slag met de organisatie van de jaarlijkse vierdaagse, internationale Assemblee. Dit jaar vindt deze eind oktober in Amsterdam plaats.

“Wij zijn uiteraard enorm trots op deze samenwerking. Bovendien spreekt het thema ons erg aan: duurzaamheid” legt CommGres directeur Marga Groot Zwaaftink uit.  “Wij zijn als ‘full service’ partner al volop aan het werk met de inhoud, sponsor werving, locaties en marketing. De verwachting is dat we circa 600 deelnemers gaan ontvangen.”

Over de Club of Rome
De Club of Rome brengt, als een non-profit, non governmental organisation (NGO), mensen samen die ervan overtuigd zijn dat de toekomst der mensheid niet definitief vast staat en dat iedere mens kan bijdragen aan het verbeteren van onze samenleving.
Wetenschappers, economen, zakenmensen, internationale hoge ambtenaren, staatshoofden en voormalig staatshoofden van alle vijf continenten, bundelen hun kennis en ervaring uit een grote verscheidenheid aan achtergronden om tot een dieper inzicht en begrip te komen van de wereldproblematiek.

CommGres: wie zijn we, waar staan we voor
Saaie congressen zijn er al genoeg, is het motto van congresbureau CommGres. Het moet sprankelen. Maar waar zit dat sprankelende dan in? Dat zijn meerdere factoren die elke keer verschillen.

Achteraf is het duidelijk vast te stellen: waren de deelnemers werkelijk geraakt, is er iets losgemaakt?

Best lastig om dit voor elkaar te krijgen. Daarvoor is ruime ervaring nodig die CommGres zeker heeft. Maar ook creativiteit en gedrevenheid: de lat net iets hoger leggen en niet stoppen voordat de zaal vol zit en ook nog met de juiste mensen. CommGres richt zich op de zakelijke markt en werkt voor zowel profit als non-profit organisaties.