Doel: Fungeer als adviseur in het team van Bureau ICE dat dit congres grotendeels in eigen beheer organiseert.

Het 1e Nationale Toetscongres organiseerden wij samen met Malmberg Uitgeverij. Bureau ICE werd hier als toetsspecialist bij betrokken. Het congres was een succes: uitverkocht. Gezien de enorme behoefte van docenten en schoolleiders om informatie uit te wisselen over toetsing in het voortgezet onderwijs, besloot Bureau ICE twee jaar later het 2e Nationale Toetscongres te organiseren

Als adviseur hebben wij meegedacht over de opbouw van het programma, de inkoop van de locatie, deelnemersregistratie en –communicatie, aankleding en productie op de dag zelf. Wederom een uitverkocht congres!

‘Doordat Commgres de deelnemersregistratie en inkoop van de locatie uit handen nam, hadden wij meer tijd om ons te focussen op een inhoudelijk sterk programma. Vanwege de vele sessies, zalen, sprekers en deelnemers, was het belangrijk om goed na te denken over de logistieke stromen. CommGres hielp ons daarbij en zorgde ervoor dat er geen rijen ontstonden, zodat het programma op schema kon blijven.’ Elsa Jonkers, marketing en communicatie, Bureau ICE.