Burgers Zoo

5e Nationale Docentencongres Biologie

Doel: help bij het samenstellen van wederom een sprankelend programma en integreer de locatie, Burgers’ Zoo in het programma.

Het congres is elke twee jaar een groot succes met meer dan 500 biologie docenten. Wij hielpen bij het inbrengen van nieuwe elementen zoals een foto workshop met gsm’s door de Zoo, keynote Ankie van Grunsven die prachtige voorbeelden gaf die in de lessen gebruikt kunnen worden door de deelnemers. Dolores Leeuwin patste als dagvoorzitter enorm goed bij de doelgroep en bracht met haar vaart en humor een goede ‘vibe’ in de dag.

Banner

1e Nationale Docentencongres Economie

Doel: ontwerp een aantrekkelijk programma voor docenten economie in het voortgezet onderwijs waardoor zij Malmberg zien als inhoudelijk deskundige partner.

Voor onze opdrachtgever Malmberg, hebben wij het programma mede ontworpen met het aandragen van de dagvoorzitter, sprekers en werkvormen. Daarnaast de inkoop van de locatie Beurs van Berlage en dag productie.

Gamechangers

Gamechangers 2013

Doel: in samenwerking met Management Team, introduceren van deze verkiezing van disruptieve bedrijven die in een verkiezing strijden om de titel ‘Gamechanger of the year’.

We hebben de logistiek van het begin tot het einde geregeld bij het hoofdkantoor van de Hema. Dit gaf de nodige ‘aandachtspunten’ omdat er tijdens de bijeenkomst en opbouw ook gewoon gewerkt moest worden en het atrium benut. Daarnaast zorgde de ‘live jurering’ voor een strakke planning op de dag zelf met als uiteindelijke gelukkige winnaar Cool Blue!