Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Zoek Evenementen

Evenement Views Navigation

Evenementen Search

september 2018

Locatiecongres

september 3 @ 09:00 - 18:00
Fort de Batterijen, Overeindseweg 25A
Nieuwegein, 3439 LP Nederland
+ Google Maps
€195

Het LOCATIECONGRES is nieuw: dit is hét jaarlijkse event voor, eigenaren en medewerkers van, kleinschalige en middelgrote locaties die zich richten op de zakelijke markt. Een dag die in het teken staat van kennis vergaren en inspiratie opdoen. En vooral een moment waarbij we echt contact maken en op ongedwongen wijze ervaringen met elkaar delen. Een congres 'voor en door locaties' en daarom exclusief voor deze doelgroep toegankelijk.

Meer weten »

#EventCanvas training Level I – Leer denken als event designer

september 10 @ 09:00 - 18:00
U-trechter, Veilinghavenkade 4
Utrecht, Utrecht 3521 AK
+ Google Maps
€595

Maak jij de stap om met #EventCanvas, jouw events strategisch te ontwerpen? Ruim 4000 professionals in 4 continenten volgden deze training. verhoog de kwaliteit van jouw event concept met deze beproefde methodische aanpak leer rationele argumenten vinden en formuleren om je ontwerp onder woorden te brengen signaleer vroegtijdig stagnatie of zelfs falen van je event en buig dit om krijg waardering van je team en collega's door draagvlak te bouwen in het ontwerpproces van je event Kortom: word strategisch, professioneler…

Meer weten »

Carnegie Peacebuilding Conversations

september 24 @ 13:00 - september 26 @ 14:00
Vredespaleis, Carnegieplein 2
Den Haag, 2517 KJ Nederland
+ Google Maps
Gratis

A 3 day programme presented by Carnegie institutions Worldwide and other partners By connecting leading stakeholders from various backgrounds and generations, as well as underrepresented players around conflict related themes, the Carnegie Peacebuilding Conversations aim to generate unexpected insights and routes for progress in promoting world peace. The Carnegie Peacebuilding Conversations take place at the international icon of peace and justice, the Peace Palace.  

Meer weten »

Verkiezing Topvrouw van het Jaar

september 27 @ 17:00 - 22:30
De Hallen studio’s, Hannie Dankbaarpassage 18
Amsterdam, 1053RT
+ Google Maps
Gratis

Er worden 300 vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, non-profitorganisaties en overheid uitgenodigd om in een feestelijke ambiance getuige te zijn van de uitreiking van de trofee aan de winnares van de verkiezing Topvrouw van het jaar en “Young Talent Award” 2018.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen